Samarbeidspartnere

Vannkanten Badeland ligger vis à vis Vestkanten kjøpesenter. Vestkanten har  spennende butikker, fra kjente kjedebutikker til eksklusive spesialforretninger.

Vestkanten er størst i landet på kombinasjonen shopping og opplevelser. Her finner du badeland, ishall, curling, bowling, treningssenter og mye mer.

Barnas Bergen

Bergen har mye å by på for store og små. Barnas Bergen er et samarbeidsprosjekt mellom Akvariet, Fløibanen, Vilvite og Bergen Reiselivslag. Målet er å få flere barnefamilier til Bergen.

Vestkanten kjøpesenter

Vestkanten noe for alle hele uken.... Vi ligger vis à vis Vestkanten som har 110 spennende butikker og 9 serveringssteder. Dette gjør oss isammen til et tilbud for liten og stor.

BOB

BOB

BOB er det største boligbyggelaget på Vestlandet - og et av det største i landet. Vi har i dag 65.300 medlemmer og forvalter 22.500 boliger. BOB-medlemmer vil alle dager kunne nyte godt av medlemstilbudet "to for en", der to personer kan kose seg i Vannkantens mange attraksjonr - og bare betale for en.

COOP

COOP

Har du medlemskap i Coop kan du bade gratis hos oss hver lørdag fra kl. 08.00 - 09.45 ved å vise gyldig medlemskort så lenge der er plass. Max 300 personer. Tilbudet gjelder for 2 personer pr. medlemskap.

Bergens Tidende

Bergens Tidende

Som abonnent hos Bergens Tidende får du 25% på billetten. Tilbudet gjelder for 2 personer alle dager hvis du viser gyldig abonnement fra Bergens Tidende.

Bowling1

Foruten Vannkanten og Iskanten, har vi også Bowling1 lokalisert sammen med oss. Vi syr gjerne sammen arrangement med bad og bowling eller curling og bowling. Du kan komme i kontakt med Bowling1 på tlf 55 50 77 80 eller på vestkanten@bowling1.no

Vannkanten Spa & Bodycare

Hva med en spabehandling ved besøk på vår velværeavdeling? I gangavstad, gjerne iført badekåpe og tøfler er Vannkanten Spa & Bodycare med på å gjøre vårt velværetilbud komplett. Ta gjerne kontakt på tlf. 55 50 80 33 eller se deres tilbud på http://www.spabodycare.no

Peppes Pizza

Vegg i vegg med badeland finner du Peppes Pizza. Kombiner gjerne et besøk hos oss med et godt måltid hos Peppes etterpå. Sjekk også vårt "Bad&Spis" tilbud til skoleklasser.

Olden

Olden

Olden har vært en av våre samarbeidspartnere helt siden vi åpent i år 2000.

Keyteq